(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové plátky schované pod mrkví a sýrem
Potřebné ingredience
vepřové plátky (kuřecí), anglická slanina, tvrdý sýr (dle množství masa, ale určitě min. 300g), mrkev (jako sýru), sůl, pepř
Postup přípravy
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a rychle orestujeme na oleji, jen aby se zatáhly. Do pekáče poklademe na husto plátky slaniny, na ně dáme orestované maso. Do misky si na hrubším struhadle nastrouháme tvrdý sýr a mrkev a promícháme dohromady. Nasypeme do pekáče v pořádné vrstvě, aby maso nebylo vidět.
Kdo by chtěl více šťávy z masa, podlije ještě malým(!) množstvím vody.
Podáváme s bramborem na jakýkoli způsob.
Dobrou chuť
Kdo by chtěl více šťávy z masa, podlije ještě malým(!) množstvím vody.
Podáváme s bramborem na jakýkoli způsob.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

pavlíkmacík
(upraveno)
27. 11. 2009, 19:23











nahlásit